FAQ’S

Kako mogu rezervirati na ovoj web stranici?

Jednostavno Unesite podatke o dolasku i dolasku na zahtjev stranice pomoću naziva grada ili 3 znamenke gradskih kodova. Naša internetska stranica za rezervaciju obavlja sveobuhvatno pretraživanje najboljih letova u bazi podataka i prikazuje sve letne mogućnosti. Dalje, odaberite najbolje letove koji najbliže odgovaraju vašim putnim planovima i dovršite kupnju unosom obaveznih podataka. Nakon što dovršite kupnju, automatski ćete dobiti potvrdu
E-pošta koja će uključiti vašu liniju zrakoplovne tvrtke, krstarenje, hotel ili hotel.

Koliko brzo dobivamo naše zrakoplovne karte?

Ako zračni prijevoznik dopusti e-ulaznicu, e-poštom ćemo vam potvrditi e-ulaznicu. Ako zrakoplovna tvrtka ne dopušta e-ulaznicu, a papirnata ulaznica mora biti izdana, poslat ćemo kartu putem zračne luke FedEx-om do adrese dostave koju unesete u rezervaciju, naplatu
Hoće li ovisiti o vrsti usluge dostave koju zahtijevate.

Koliko daleko moram kupiti moje zrakoplovne karte da bi dobili najniži zrakoplovni prijevoz, i uvjeriti se da ću ih dobiti u vrijeme leta?

Najbolje je kupiti vašu zrakoplovnu kartu što je daleko moguće kako bi dobili najjeftiniji mogući zrakoplovni prijevoz.
Ako zrakoplovni prijevoz dopušta e-ulaznice, nema ograničenja vremena za isporuku. Ako zračni prijevoznik traži kartu za papir, odaberite odgovarajuću uslugu koristeći FedEx za isporuku.

Što je e-ulaznica (elektronska karta) i učiniti sve od zračnih prijevoznika imaju mogućnost e-ulaznice?

E-ulaznice, koje sada nude mnogi Major Airlines, omogućuju vam da putujete bez papirnate karte, eliminirajući zabrinutost da ostavite svoje karte zrakoplovne karte iza. Nudimo E-ulaznice kada su dostupni. Obično nećemo moći odrediti
E-ulaznice su dostupne na letovima dok ne izvršite svoje rezervacije. Nisu sve zrakoplovne tvrtke nude e-ulaznice. Korištenje e-karte je vrlo jednostavan i potpuno siguran.

Kako putovati s e-ulaznicom?

Ako kupite E-ulaznicu, dobit ćete poruku e-pošte koja sadrži podatke o putovanju i brojeve za potvrdu. Kada se prijavite za svoj let, navedite agentu zrakoplovne karte Ime, broj leta, ID fotografije izdane od strane vlade i papirnatu kopiju vašeg itinerera ili potvrdu o kupnji. Neke zračne luke također zahtijevaju da vidite kreditnu karticu koja se koristi za kupnju zrakoplovne karte. Ako razmišljate o kupnji karte za prijatelja ili relativne osobe koji nemaju pristup vašoj kreditnoj kartici, nazovite ih i provjerite s zrakoplovom o njihovim specifičnim zahtjevima.

Postoje li razlike između objavljenih cijena i posebnih letova?

Kratko, Ne! Nudimo mnoštvo posebnih letova koji su dostupni samo na našoj web stranici uz redovite objavljene zrakoplovne karte koje su prodane od Major Airlinesa. Ovi posebni letovi obično su ispod najniže objavljene vile dostupne izravno iz zrakoplovne tvrtke. Većina posebnih letova ne zahtijeva kupnju unaprijed. Dodjela sjedala i kilometraža s učestalim brodom leta općenito su dopušteni.

Jesu li prikazani letovi za kružno ili jednosmjerno putovanje?

Kada odaberete gradove, datume i broj putnika, itd., Dobivate mogućnost odabira obilaska ili jednosmjernih putovanja. Ako odaberete kružno putovanje, cijena je dano za kružno putovanje. Ako odaberete jedan način, cijena je predana jednosmjernom letu.

Mogu li koristiti svoju debitnu karticu za plaćanje zrakoplovnih karata ili krstarenja?

Da, sve rezervacije leta mogu se kupiti korištenjem debitnih kartica koje dopuštaju takve kupnje. Provjerite je li vaša debitna kartica dnevna granica koja će pokriti ukupni trošak svih uloženih ulaznica. Napominjemo: Većina debitnih kartica uzima više vremena za obradbu povrata, što rezultira kašnjenjem računa.

Mogu li rezervirati on-line u bilo koje vrijeme?

Da, možete rezervirati on-line 24 sata dnevno, 7 dana tjedno. Naši agenti su dostupni putem Live-Chat, e-pošte ili telefona za podršku. U nevjerojatnom događaju da se vaše ulaznice ne mogu obrađivati za bilo koji razlog ćete biti obaviješteni u roku od 2 radna dana, a vaše plaćanje NEĆE biti obrađeno.

Provjerujete li kreditne kartice za sve transakcije?

Prije nego što se bilo koje ulaznice mogu obraditi, provjeravamo da se adresa za naplatu kreditne kartice podudara s navedenom adresom i da je kreditna kartica valjana kartica. Ovisno o sigurnosnim kriterijima, smatramo da je potrebno ispuniti obrazac za autorizaciju kreditne kartice i potpisati vlasnik kreditne kartice i poslati nam putem faksa ili skenirane e-pošte.

Mogu li kupiti zrakoplovne karte ili krstarenja za nekoga drugoga?

Možete kupiti zrakoplovne karte za putnike koji nisu vlasnik kreditne kartice unosom informacija drugih putnika tijekom kupnje. U ovom slučaju ćemo zahtijevati obrazac za autorizaciju kreditne kartice na fax ili putem e-maila.

Mogu li rezervirati kartu za maloljetnika bez pratnje?

Mnogo zrakoplova dobrodošlice maloljetnicima bez pratnje na svojim letovima. Kako biste osigurali siguran, udoban i zabavan izlet za maloljetnike bez pratnje, trebali biste nazvati zrakoplovnu liniju kako biste razgovarali o njenim politikama i uslugama. Ovdje su neke osnovne informacije: Mlađa djeca (tipično ispod dobi od 5) često nisu prihvatljiva za malu službu bez pratnje i moraju biti pratena na istom letu iu istom odjeljku starijeg putnika (tipično 15 godina ili stariji). Malodobna služba bez pratnje često je obavezna za djecu (oko 5-14 godina), ali neobvezna za tinejdžere (oko 15-17 godina).

Stoljeća ovisiti o tome kojim zrakoplovom lete. Naknada se obično naplaćuje pri prijavi za malu službu bez pratnje. S maloljetnom uslugom bez pratnje, zračni prijevoznik obično želi znati tko se slavi na odredištu. Potrebno je dokazati identifikaciju za odraslu osobu koja prima. Zaboravljanje potrebne identifikacije može uzrokovati neugodne odgode pa se uvjerite da znate očekivanja zrakoplova. Ponovno, nazovite zrakoplovnu tvrtku prije kupnje ulaznica i raspitajte se o malim uslugama i politikama bez pratnje.

Moje ime je pogrešno napisano na zrakoplovnoj karti. Hoće li to uzrokovati bilo kakve probleme?

Što trebam učiniti?
Ime na vašoj karti mora odgovarati imenu na vašoj vladi izdaje ID fotografije. Ako je vaše ime pogrešno napisano na vašoj zrakoplovnoj karti ili rezervaciji, molimo kontaktirajte nas što prije
Koliko je moguće.

Zašto ne mogu pronaći dostupne online letove?

Postoji više razloga zašto se to dogodi. Vi svibanj vidjeti poruku o pogrešci kao što je “ne može prodati” to znači da dok ste bili napravili svoje rezervacije Sjedala su rezervirali netko drugi. U ovom slučaju možda ćete morati ponovno započeti pretraživanje.

Mogu li dobiti povrat ako ne mogu uzeti moj put?

Objavljene karte dolaze bez povrata. U događaju morate otkazati putovanje, većina zrakoplovnih tvrtki omogućit će vam da primijenite vrijednost za putovanje u roku od jedne godine, a primjenjuju se kazne. Većina posebnih letova dopušta povrate, s kaznom u rasponu od $ 300 do punog iznosa karte. Ograničenja na promjene i otkazivanja razlikuju se.

Nakon što je uplata uplaćena, promjene vaše rezervacije odnose se na naknadu od 300 dolara, a razlika je u kvaru u trenutku promjene. Također je predmet dostupnosti u to vrijeme. Dok nas ne kontaktirate, a mi određujemo posebna pravila ulaznice koju ste kupili i promjene koje želite napraviti, jedino vam možemo pružiti opće pravilnike navedene gore. Naši predstavnici službe za korisnike računaju dodatne troškove danom kada nas kontaktirate. Napomena: Sve papirnate karte moraju biti poslane na naš glavni ured za povrate ili razmjene.

Kako mogu otkazati ili mijenjati rezervaciju putovanja?

Da biste otkazali ili mijenjali rezervaciju putovanja, molimo Vas da kontaktirate jednog od naših agenata putem Live-Chat, E-pošte ili telefona kako bismo vas savjetovali o specifičnim uvjetima otkazivanja.

Koliko će trajati da dobijem svoj povrat?

Molimo dopustite do 4-6 tjedana da dobijete povrat nakon što je primljena zrakoplovna karta. Napominjemo da se vraćanje na debitnu karticu može produžiti. Provjerite sa svojim financijskim institucijama za posebne informacije.

Jesam li u mogućnosti vidjeti moj itinerar online?

Da. Možete vidjeti svoj itinerar s naše početne stranice. Samo kliknite na vezu “” CheckMyTrip.Com “. Preporučujemo da kontaktirate zrakoplovnu liniju najmanje 72 sata prije datuma polaska da biste provjerili svoje letove.

Trebam li vizu za tranzit?

Svi potrebni dokumenti za putovanja, tranzit i ulazak / izlazak iz međunarodnih granica su jedina odgovornost putnika a ne putnički agent. Važno je da znate svoju putovnicu, vizu i zdravstvene uvjete, koje se razlikuju po odredištu. Pobrinite se da dobijete sve potrebne informacije, i unaprijed vašeg putovanja. Zbog mnogih različitih uvjeta, nemamo informacije na našoj web stranici. Preporučujemo da kontaktirate veleposlanstva zemalja koje posjećujete.

MI CE MO VAS 100% OBRADOVATI

AVIONSKAKARTA.COM

Popularne destinacije

Australia
United Kingdom
Germany
China
Switzerland
France
Japan
Thailand

Popularni aerodromi

(AMS) Amsterdam
(PEK) Beijing
(TXL) Berlin
(BRU) Brussels
(HKG) Hong Kong
(LHR) London
(NRT) Tokyo
(KIX) Osaka
(CDG) Paris

Avio-kompanije

British Airways
Cathay Pacific
Emirates
Singapore Air
Delta
Qatar
Etihad Airways
Air France

Društvene mreže

AKREDITIRANI AGENT

alliances-bar
Call Now ButtonPozovite NAS
BosnianCroatianEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSerbianSlovenianSpanish